Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu
04 Ekim 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu

Hastanemiz  tarafından yürütülen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 15 Nisan -28 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru tarihleri 01 Mart -15 Mart 2019’dur.
Söz konusu kursa, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımıza ekli “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.
Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu: Yıldız TOSUN

Tel: 0212 945 30 00 (5115)

Mail:yildiz.tosun@saglik.gov.tr

Adres: Karayolları mahallesi, 621. Sokak, 34255, Gaziosmanpaşa/ İstanbul