Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniği

Poliklinik Hakkında

Kulak Burun Boğaz

Poliklinik, laboratuvar, radyolojik tetkikler ve odyolojik tetkikler sonrası hastalarımızın hemen tamamında hastanelerimizde tanı koyup tedaviye geçilmektedir. KBB muayene odaları klasik muayene gereçlerinin yanı sıra endoskopik muayenelere de olanak veren endovizyon sistemi ile donatılmıştır.

Ameliyathanelerimizde hastanın konforu ve başarılı bir ameliyat sürecine katkı sağlayacak gerekli cerrahi setlerle donatılmıştır.

24 saat kesintisiz hizmet verilen Kulak Burun Boğaz kliniğimizde eğitim ve araştırma çalışmalarının yanı sıra başta Gaziosmanpaşa Merkez binamız olmak üzere; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ve Aliya İzzet Begoviç ek binalarımızda hafta içi poliklinik hizmetimiz devam etmektedir.

28 Temmuz 2023