Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği

Klinik Hakkında

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

TARİHÇE
            50 yıllık bir geçmişi olan Sağlık Bakanlığına bağlı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenilenme sürecinde, kliniğimiz Gaziosmanpaşa yerleşkesine taşınıp bir süre Taksim-Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak faaliyette bulunmuş, daha sonra Sağlık Bilimler Üniversitesine bağlı Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmete devam etmiştir.

KLİNİĞİMİZ

Kliniğimiz, Taksim’deki binamızın yenilenmesi sürecinde, 13 Eylül 2013’de Gaziosmanpaşa yerleşkesindeki  Karayolları binasına taşınmış olup, bu tarih itibariyle   Gaziosmanpaşa  Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği olarakfaaliyetini sürdürmeye devam etmiştir. Bu dönemde Doç Dr Serdar Kabataş 13.01.2016 tarihinde Eğitim ve İdari Sorumlu olarak atanmıştır. 07.04.2016 tarihinde Doç Dr Erdinç CİVELEK İdari sorumlu olarak görevi devralmıştır. 13 Eylül 2019 tarihi itibari ile hastanemiz Sıraselviler yerleşkesinde bulanan Taksim ek hizmet binamız bünyemizden ayrılmış olup Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği olarak hizmete devam etmiştir. Kliniğimizde Uzman Doktor olarak çalışan Osman BOYALI 10.06.2021 tarihinde Başasistan olarak çalışmaya başlamıştır.

Kliniğimizde 12.06.2023 tarihi itibari ile 9 uzman ve 4 asistan doktor, 16 hemşire ve 7 personel ile 34 servis yatağı ve 4 yoğun bakım yatağı ile hizmet vermektedir. Yılların getirdiği birikim ve deneyim ile kliniğimiz nöroşirürjinin her alanında faaliyet göstererek ülkemizin en üst merkezlerinden biri olmuştur. Pediatrik nöroşirürji, spinal ve kranial nöroonkoloji, endoskopik girişimler, vasküler cerrahi ve endovasküler girişimler, ileri seviye spinal cerrahi ve minimal invaziv spinal cerrahi, hipofiz cerrahisi, stereotaktik cerrahi ve acil travma cerrahisi alanlarında 2 ameliyat masası ile hizmet vermekteyiz. 2 MRG ve 2 Tomografi cihazı bulunan hastanemizde yıllık 1000 civarında ameliyat ve 50 000 civarında poliklinik yapılmaktadır.

KADROMUZ

EĞİTİMCİ VE UZMAN KADROMUZ

Prof.Dr. SERDAR KABATAŞ ( EĞİTİM SORUMLUSU)

Prof.Dr. ERDİNÇ CİVELEK ( İDARİ SORUMLU)