Lütfen Öğün Seçiniz *
Hastanede Bulunma Durumunuz *
Menüler - Genel Olarak Menüler
Menüler - Menüde Yer Alan Yemeklerin Uyumu
Menüler - Menüde Yer Alan Yemeklerin Çeşitliliği
Çorbalar - Sunum, Tadı, Kıvamı
Çorbalar - Sıcaklığı
Çorbalar - Malzeme İçeriği
Çorbalar - Miktarı
Ana Yemekler - Sunumu, Tadı, Kıvamı
Ana Yemekler - Sıcaklığı
Ana Yemekler - Malzeme İçeriği
Ana Yemekler - Miktarı
Yardımcı Yemekler(Pilav, Makarna, vb) - Sunum, Tadı, Lezzeti
Yardımcı Yemekler(Pilav, Makarna, vb) - Sıcaklığı
Yardımcı Yemekler(Pilav, Makarna, vb) - Yağ Oranı
Yardımcı Yemekler(Pilav, Makarna, vb) - Miktarı
Salata Ve Zeytinyağlılar - Sunumu, Tadı, Kıvamı
Salata Ve Zeytinyağlılar - Miktarı
Tatlılar - Sunumu, Tadı, Kıvamı
Tatlılar - Miktarı
Yemekhanedeki Hizmet Akışı
Yemekhane Personeli Davranışı
Personelin Temizlik/Hijyen Kuralına Uyumu
Yemek Salonlarının Genel Temizliği
Masa, Örtü ve Sandalyenin Temizliği
Tabak, Tepsi, Çatal, Bıçak ve Kaşık Temizliği
Yemek Salonlarındaki Lavabo Temizliği

 

Bu alanın doldurulması zorunludur.