14 Kasım 2019

1921 yılında insülini bularak diyabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig’in doğum yıl dönümü anısına, her yıl 14 Kasım’da Dünya Diyabet Günü düzenlenerek çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Hastanemiz ana binada(karayolları mevki) ve ek hizmet binamızda(mevlana mahallesi ftr hastanesi) 14 Kasım Dünya Diyabet Günü standı kurularak hastalar bilgilendirilmiş ve kan şekeri ölçümleri yapılmıştır. Hastane ana binamız konferans salonunda diyabet hemşiremiz Deniz KAYAMERAL tarafından 14 Kasım Dünya Diyabet Günü sunumu yapılmıştır.

#DiyabetveAile#DiyabetherAileyiİlgilendirir
#DiyabetinFarkındaOlalımGeleceğimiziKurtaralım