14 Mart Tıp Bayramı Programı
02 Mayıs 2018

Hastanemiz Prof. Dr. Muzaffer AKSOY Konferans Salonu’nda 12.03.2018 tarihinde saat 16.00‘da İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay ÇAĞATAY, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar MEMİŞ, 4 Nolu Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Hakan Güven, Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferah CANKIRAN, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin GÖLLÜCE, Gaziosmanpaşa Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Bayram TURAN, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr Gökhan Tolga ADAŞ, Eyüp Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KARAMAN, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Süleyman Fikret TURAN, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Mustafa Hakan YILMAZTÜRK, Başakşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Cihangir TAYFUR. yine hastanemizde geçmiş dönemlerde başhemşire olarak görev yapmış Fadime YILMAZ, Hamdiye Banu KATRAN’ın katılımlarıyla, 14 Mart Tıp Bayramı programı yapılmıştır. Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Savaş ÖZTÜRK’ün açılış konuşması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten video gösterimi yayınlanmış, Kulak Burun Boğaz Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet KÜLEKÇİ ve ardından Dahili Branşlar Hekim Temsilcisi Dr. Melike Mercan BAŞPINAR tarafından sunum yapılmıştır. Değerli Protokol üyelerinin konuşmaları sonrasında 2017 yılında emekli olarak hastanemizden ayrılan ve Doçentlik ünvanı alan hekimlerimize Plaket taktim töreni gerçekleştirilmiştir. Hastane çalışanlarının da yoğun ilgi gösterdiği program, sonrasında yapılan toplu fotoğraf çekimi ve ikramlar ile sona ermiştir.