22 Ocak 2023

Hastanemiz polikliniğinde görevini icra etmekte olan KBB Hekimimize karşı gerçekleştirilen saldırı sonrası hekimimize cerrahi müdahalede bulunulmuş ve operasyon başarılı geçmiştir. Bu elim veren olaydan ötürü Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan BAŞAR ve hastane  yönetimimiz, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın İskender YÖNDEN, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Sayın Fatih AYDEMİR hekimimizin ziyaret edip kendisine ve ailesine acil şifalar dileklerinde bulundular.
Hastane olarak şiddetin her türlüsünü kınıyoruz!

• 0 (2).jpeg
  • 0 (3).jpeg