T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Lokman ÖZCAN
İdari ve Mali İşler Müdürü

1980 yılında Samsun’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Vezirköprü/SAMSUN’da tamamladı. 1997 yılında Liseyi bitirdi. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 2013 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi (İşletme Fakültesi Lisans) bölümünden mezun oldu. 2016 Yılında Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

1999-2003 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalıştı. 2004-2007 yılları arasında Kolan Hospital Group’ta Medikal Muhasebe Sorumlusu olarak çalıştı. 2007 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memuriyet hayatına başladı. 2012 Kasım ayında; Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu İstanbul İli Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Birim Sorumlusu olarak göreve devam etti.

2014 Ağustos ayı itibariyle Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı. 15/02/2017 tarihinden itibaren İdari ve Mali İşler Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 01.12.2017 tarihi itibariyle Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.