Bizden Haberler

Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi Kas ve Sinir Hastalıkları Merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Kas ve Sinir Hastalıkları Merkezinin açılışına; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4 Nolu Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Hakan Güven, Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ferah Cankıran, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaan Gideroğlu, Eyüp Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Karaman, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Hakan Başar, Kas ve Sinir Hastalıklarını temsil eden çeşitli derneklerden başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve hastane çalışanları katılmıştır. Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Hakan Başar’ın merkezimizin hastalara vereceği tedavi hizmetleri hakkında bilgilendirme konuşması ile başlayan programımızda çeşitli derneklerin başkanları konuşma yapmış ve ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğu’nun konuşmaları ile devam etmiştir. Programımız Kas ve Sinir Hastalıkları Merkezinde kurdele kesimi ile son bulmuştur. Merkezimizin kuruluşunda emeği geçen başta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Nöroloji Klinikleri olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunar, açılışımıza katılım sağlayan konuklarımıza teşekkür ederiz.

• ksm (1).jpg
  • ksm (2).jpg