Bizden Haberler

20 Şubat 2020 tarihinde İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Kemal MEMİŞOĞLU’nun teşrifleriyle hastanemizde Kas ve Sinir Hastalıkları Tanı, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılışı yapılacaktır.

Ülkemizde sıklığı artan, ilerleyici kas zayıflığı, fonksiyon kaybı ile kendini gösteren kas ve sinir hastalıklarının her yönüyle değerlendirileceği merkezimize; çevre illerden hasta kabul edecek, haftanın belirli günleri poliklinik hizmeti verecek ve günlük ortalama 300 hastaya fizyoterapi hizmeti veren tam teşekküllü fizik tedavi rehabilitasyon merkezimiz ile senkronize çalışılacaktır.

04 Nisan 2022