17 Mayıs 2018

12 Mayıs Ebeler ve Hemşireler Günü kapsamında Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından  Ankara’da düzenlenen ‘Bir Dokunuş Çok Şey Değiştirir” isimli etkinlikte hastanemiz Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi hemşiresi Merve Gül EMRE 05/04/2018 tarihinde hastanemizde yaşanan elim yangın felaketinde göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN tarafından verilen Teşekkür Belgesi ile onurlandırıldı. Kendisini bu vesile ile tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.